Rendezvénybiztosítás

Rendezvények egészségügyi biztosítása.

Szolgálatunk 1994-től látja el a néhány száz fős és a több ezer, vagy több tízezer embert megmozgató sport és kulturális rendezvények egészségügyi biztosítását, lebonyolítását. Az eltelt időszakban komoly ismeretekre tettünk szert. Tapasztalatainkat felhasználva és a jogszabályokat alkalmazva korrekt munkánkkal komoly referenciákra tettünk szert. Pécsett kiemelt rendezvény helyszíneken – Zsolnay Kulturális negyed, Kodály Koncertközpont, Expo Center Pécs, Lauber D. Sportcsarnok, Várkői stadion – saját orvosi rendelőkben látjuk el ezt a szolgáltatásunkat.

Mozgóőrség
Ezer fő feletti rendezvényeken mentőjárművel, mentőjárművekkel történő egészségügyi felügyelet.

Gyalogőrség
Néhány százfős rendezvény zárt épületben történő biztosítása mentőjármű nélkül.

A rendezvényekre biztosítani tudunk még:

  • egészségügyi ellátó helyet
  • mentőorvosi kocsit
  • esetkocsit
  • rohammentőt
  • mentőrobogót
  • gyalogos egészségügyi járőrt

A szolgáltatás díjazása egyedi árképzés alapján történik. Kérjük, érdeklődjön.

Szinte minden rendezvényszervező tudja, hogy kötelessége az általa szervezett rendezvényre orvosi ügyeletet – jogszabályi nyelven: gyalogőrséget, mozgóőrséget – biztosítani. Sajnos nem mindenki veszi komolyan, holott a rendezvényen bekövetkező balesetekért a rendezvény szervezője a felelős.

Javasoljuk a rendezvényszervezőknek, vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki segít rendezvényükre a legoptimálisabb egészségügyi biztosítást felállítani.

Kérjük, tekintse meg referencia munkáinkat.

Elérhetőségeink megtekintéséhez kattintson ide:

Elérhetőségeink