Rólunk

Vezető munkatársak

  • Ügyvezető Igazgató: Deák Zoltán
  • Általános helyettes: Tekeres Gábor
  • Vezető Főorvos: Dr. Sárosi István

Néhány mondatban rólunk

A Galenus Egészségügyi Szolgálat 1993 májusában kezdte meg működését. 1993.-tól házi betegellátás és szociális ellátás, 1994.-től rendezvények egészségügyi biztosítása, 1996.-tól betegszállítási tevékenységet látunk el.

1994.-tólhatalmas tapasztalatot szereztünk a rendezvénybiztosítás területén. Jelenleg Pécs tömegek által látogatott rendezvény helyszínein saját üzemeltetésű orvosi rendelőket és segélyhelyeket működtetünk. (Kodály Koncert és Konferencia Központban, Zsolnay Kulturális Negyedben, Expo-Center Pécs-ben, Lauber D. Sportcsarnokban, valamint a Várkői Stadionban)

Komoly technikai feltételekkel rendelkezünk. Rohammentő, esetkocsik, mentőkocsik, mentőorvosi kocsik. Képesek vagyunk kültéri rendezvényekre orvosi rendelőt, fektetőt telepíteni. A rendezvények lebonyolításánál nagy hasznunkra van még a mentőrobogó is.

Betegszállítási tevékenységünket az egész világon képesek vagyunk folytatni, hisz a szárazföldi mentőjárművel nem elérhető országokba, kontinensekre mentőrepülőt tudunk indítani. A nemzetközi betegszállításokat nagyon komoly szervezőmunka elvégzése után kezdjük meg. Talán ennek is köszönhető az a számtalan külföldi út, melyre a megrendelések nagy részben külföldi megrendelőktől származnak.

Mentőszolgálatunk pénzalapot különített el, esetlegesen külföldön rekedt beteg, vagy sérült magyar személyek hazaszállítására.

Ezt a segítő jellegű munkát más vállalkozói tevékenységünkből tudjuk finanszírozni. Mivel egy-egy ilyen szállítás akár milliós tétel is lehet nagy örömmel, és hálával fogadjuk az esetleges támogatásokat.

Bármilyen további érdeklődés, kérdést szívesen várunk e-mail elérhetőségünkön.

info@beteg-szallitas.hu