Sürgősségi betegszállítás

Mentőszolgálatunk vállalja az úgy nevezett sürgősségi betegszállításokat. Az ilyenfajta szolgáltatást akkor tudjuk nyújtani, ha súlyos állapotú beteget kell mielőbb szállítani orvosi kísérettel, kiemelt felszereltségű mentőjárművel (esetkocsival vagy rohamkocsival) két egészségügyi intézet között.

A betegszállítás történhet akár lélegeztetve, monitorozva, folyamatosan gyógyszerelve, altatva, esetleg speciális fektetési módban vagy rögzítve. A szállításokat Magyarországon, Magyarországról külföldre, vagy külföldről Magyarországra tudjuk teljesíteni. Két külföldi ország között is el tudjuk látni ezt a szolgáltatásunkat.

A szállítások térítésesek. A szolgáltatói díjat a szállítás milyensége, a szakkíséret igénye és a megtett távolság határozza meg. A szolgáltatás ellenértékét számla ellenében lehet készpénzben, vagy átutalással fizetni.

A szolgáltatás díjazása a betegszállítási alapdíj (250 Ft/km) és az egyéni árképzés összegéből tevődik össze.
Kérjük, a pontos összeg megállapításához vegye fel velünk a kapcsolatot.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy mentőszolgálatunk az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által finanszírozott betegszállítási feladatot nem vállal!

A szállítás után érdeklődni, vagy azt megrendelni telefonszámainkon, illetve e-mail-ben lehet.

Betegszállítás megrendeléséhez kattintson ide:

Megrendelés

Mentőszolgálatunk megalakulásától kezdve, 1993.-tól, eltökélt az mellett, hogy a betegellátás kapcsán nem szabad hibázni. Ezt az elvet követve a szállítások lebonyolítása előtt mindenképp egyeztetünk a küldő és a fogadó intézetekkel a szállítások megszervezése miatt. A hozzátartozóval folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így követhetővé, ellenőrizhetővé válik munkánk.